Meglepetések

 2008.03.31. 14:39

Legalábbis nekem. A Sárvár Fc idehaza kapott ki,a nem túl acélos Csesztreg gárdájától. Na, nem ez a leginkább szomorú tény, hanem az, hogy Horváth Lajos a csapat talán legrutinosabb tagja (csapatkapitány) két "beszólással" kiállítatta magát. Egyébként teljesen jogosan. Ja, és a támadójáték siralmasra sikeredett. A vereséggel egyébként egyáltalán nem változott semmi, továbbra is az élmezőny és a középmezőny között lebegünk a negyedik helyen. A csapat tehát hozza az elnökség által elvárt első nyolc hely valamelyikét. Azért nem írtam, hogy célt, mert a színtelen, szagtalan középmezőnybe kerülés egyáltalán nem nevezhető annak.

A hétvége másik meglepetése a Fleki,(vagy most már UNIFLEKI?) nem várt győzelme volt. A sárváriak az örök rivális Óbuda otthonában győztek. Abban az értelemben már nem született meglepetés, hogy az egész b csoport talán legjobb kosarasa,Koma Dani megint elengedte magát és 28 pontot szerzett a 87-ből. Valaki egyszer állítólag azt mondta róla: az a csapat nyeri a bajnokságot, ahová ez a srác igazol. Ez eddig nekünk nem jött be, de persze egyértelmű, hogy ennek csakis anyagi vonzatai vannak. Ha egyszer valaki úgy gondolná, hogy Sárváron NB1-es csapat kell, a feljutás kiharcolása okozná a legkevesebb gondot. Maximum tévedek...

A bejegyzés trackback címe:

https://sarvar-sport.blog.hu/api/trackback/id/tr99404801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása