Erős közepes

 2008.12.12. 08:24

A körmendi edző, Vilics Tamás irányításával a hetedik helyen várhatja a február végi folytatást a Sárvári Kinizsi női kézilabda csapata. Az együttes szereplése 50%-nál is jobb, hiszen öt győzelem mellett két döntetlennel és négy vereséggel zárta a pontvadászat első felét. vilics Tamás elmondása alapján bizonyosan lesz változás a keretben, de egyelőre még semmi biztosat nem lehet tudni ezzel kapcsolatban. A lányok január közepén állnak újra edzésbe, így bő egy hónapos felkészülési időszak vár majd a csapatra.

A bejegyzés trackback címe:

https://sarvar-sport.blog.hu/api/trackback/id/tr98818451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery04 · http://dailyerotic18.blog.hu/ 2008.12.12. 08:50:56

Szerintem ez NAGYON SZÉP EREDMÉNY!! Én is sárvári vagyok..... és követem a város sportéletét.. ahogyan engedi időm.... minden eseményre kimegyek... igaz.... kézimeccsen eléggé régen voltam..... de a focit soha nem hagyom ki... és a kosármeccsekre is kinézek.... :-)
süti beállítások módosítása