A remény hal meg utoljára

 2009.06.02. 09:26

Novák János a sárvári Univerzálpack Flextronics KSZC NB1/B-s férfi kosárlabda csapatának ügyvezetője a héten kezdi meg a tárgyalásokat a társnévadó szponzor Flextronicsszal. A csapat hosszú idő után idén nem jutott be a másodosztályú bajnokság felső házába, a játékosok az idény nagy részében fizetés nélkül játszottak. A csapat vezetése a szezon végén ezt külön megköszönte mindenkinek és reménykedik benne, hogy lesz folytatása a kosárlabdának Sárváron- mondta el Novák János. Ennek alapfeltétele, hogy a holtidényben újabb szponzorokat vonjanak be a támogatói körbe. A játékosokkal, valamint Szájer József vezetőedzővel ezt követően ül le tárgyalni az 1995-ben alapított klub elnöke.

A bejegyzés trackback címe:

https://sarvar-sport.blog.hu/api/trackback/id/tr81158333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V04 2009.06.02. 09:32:46

Legelsőként az utánpótlást kellene rendbe rakni. Sajna a sárvári gyereke nem látják a csapatba kerülés lehetőségét, ezért gyakorlatilag nem létezik más a felnőtt csapat mellett.
süti beállítások módosítása